Simple Responsive Slideshow SG

Kennismaking met José Versteegen

José is een bekende figuur in sportief Zoeterwoude; zij is zowel initiator van nieuwe activiteiten en happenings, dan wel de animator daarvan en in ieder geval stimulerend aanwezig bij sportieve gebeurtenissen in ons dorp (en omgeving), die de moeite waard zijn.
Als enthousiast en deskundig instructrice is José is vanaf de start in 1993 aan de MBvO verbonden (zie interview bij 'historie'). Oorspronkelijk is zij opgeleid als gymleraar speciaal onderwijs. Ook is zij trainer/coach voor zwemmen en atletiek. Van de vele cursussen die José volgde is Galm voor haar wezenlijk (zie 'wat is Galm' ; bij Sportfit).
José noemt zichzelf 'een fanatieke gymleraar'. De deelnemers aan haar lessen noemen haar enthousiast. Zij is resultaatgericht en weet dit te combineren met een gezellige kwinkslag voor een optimale inzet. José begeleidt niet alleen een groep Sportfit, maar ook de groep Dynamische Stoelgym en de Buitengym. Daarnaast is zijn actief bij incidentele sportactiviteiten, zoals het Zomerwandelen en Zomerfietsen en de verschillende uitstapjes van de groepen aan het einde van het seizoen.
José is altijd bereid om haar ideeën en opvattingen in te brengen aangaande de gang van zaken in de vereniging.