Simple Responsive Slideshow SF

Groepen Sportfit

SportFit is voor iedere senior die graag in een groep wil sporten. Voldoende en veelzijdig bewegen is van groot belang voor de gezondheid. In deze groep worden gevarieerde en afwisselende beweegoefeningen gecombineerd met conditietraining, behendigheid en elementen uit teamsporten. De lessen zijn gebaseerd op GALM beweegprogramma's en principes.

Gezondheid is een kostbaar bezit. Om vitaal en gezond ouder te worden heeft het lichaam, naast gezonde voeding, ook voldoende lichaamsbeweging nodig. Deze groep paart leuk en gezond aan gezellig en lekker actief. SportFit draagt bij aan de gezondheid door bewegingsactiviteiten op eigen niveau. De lessen beginnen met het opwarmen van de spieren (warming-up) en besloten met rustgevende oefeningen (cooling-down), op muziek.
Na afloop wordt gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken.

 

Lesgeld: € 130,-  voor 40 lessen à 1 uur.
Wilt u meer weten over geheel- of gedeeltelijke vergoeding van het lesgeld ga dan naar de pagina Vergoeding lesgeld onder Introductie.

Instructrice:
- José Versteegen, dinsdag 10.30-11.30 uur in het Ons Huis, woensdag 19.00-20.00 uur en donderdag 10.30-11.30 uur in de Eendenkooi

 

Voor informatie bel of mail onze secretaris Rob Groot,
tel. 071 523 83 59 / 06 514 259 96 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u zich aanmelden voor de Sportfit-lessen,  ga dan naar button 'Aanmelden'.

KOM MEEDOEN :  4  GRATIS PROEFLESSEN